Kerst & kerstpakketten

Ons assortiment voor de feestdagen
Voor een geslaagd kerstdiner bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor gourmet, fondue, (gegrilde) rollades en de opgemaakte salades. Speciaal voor de kerst is het assortiment uitgebreid met kalkoen en wild.

Voor meer informatie kunt u de (kerst)bestellijst downloaden hieronder of een lijst ophalen in de winkel. Uw bestelling kunt u telefonisch doorgeven of u kunt een ingevulde lijst inleveren in de winkel. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd bellen of mailen.

Kerstpakketten
Slagerij Riemersma heeft een gevarieerd aanbod in vleespakketten die geschikt zijn voor een verjaardag, vader- en moederdag en als relatiegeschenk. Onze pakketten zijn samengesteld uit diverse ambachtelijke producten. Daarnaast is er de mogelijkheid om het vleespakket uit te breiden waardoor het ook geschikt is als kerstpakket Mocht u zelf ideeën hebben over de invulling van een kerstpakket dan overleggen we graag om te kijken of we het pakket kunnen samenstellen. Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact op en wij voorzien u graag van informatie over de mogelijkheden.

Hieronder vindt u onze kerstbestellijst. Wilt u deze lijst downloaden, klikt u dan op de onderstaande link:

Kerstbestellijst